Blog, Home, Life coaching

Lifecoach LailaLacht – Hai jij daar!

Hai jij daar! Ik ben Laila (LailaLacht) en ik ben lifecoach voor jongvolwassenen. Daarnaast schrijf ik blogs en post ik geregeld video’s die gaan over hoe je gelukkig(er) kunt zijn. Het is mijn missie om je te inspireren om jezelf leuker te gaan vinden. Je droomdoelen te verwezenlijken. Minder streng over jezelf te oordelen en uit je comfortzone te breken. Daar ligt het geluk en dat gun ik je! Zeker in deze tijd, waar social media de boventoon lijkt te voeren en waarop je ieder moment van de dag geconfronteerd wordt met de meest perfecte levens, is het soms knap lastig om te blijven geloven in jezelf en jouw unieke kwaliteiten. Misschien maakt het je wel onzeker, heb je last van faalangst, stress en overmatig piekeren.. Heel vervelend natuurlijk, maar weet dat ik jou kan helpen! Ik vertel je hieronder hoe ik dat doe.

Lifecoaching

Ik bied één op één coachingsessies aan waarin we jouw zelfbeeld onder de loep zullen nemen. Dit is niet eng en ook niet raar. Het kan juist heel fijn zijn om met een lifecoach te praten over wat jou nou écht bezig houdt en waar je tegenaan loopt. Het is mijn specialiteit om prikkelende vragen te stellen die je meer inzicht geven in jouw eigen gedachten, gevoel en gedrag. Daarnaast doen we inspirerende oefeningen, leer ik je ontspanningstechnieken en kan het zijn dat ik je een opdracht meegeef voor thuis. Om de verkregen inzichten meteen in praktijk te brengen.
Met als resultaat dat jij je weer blijer en on top of your game gaat voelen!

Heb je een vraag of wil je gewoon iets kwijt? Dan kun je me altijd een mailtje sturen via de contact-button.

Ik ontmoet je graag!

Liefs,

Laila

Wat je misschien ook leuk vindt

Laat een reactie hier achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.