Heldere coaching

Coaching

De GROW coachingsmethode die ik heb ontwikkeld om jou- en andere jongvolwassenen te coachen naar méér zelfvertrouwen, voldoening en geluk is dynamisch en effectief. We werken met praktische oefeningen, ik leer je ontspanningstechnieken en stel je prikkelende vragen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. En je komt niet alleen tot inzichten, ook leer ik je super effectieve methodes die je meteen kunt toepassen in het dagelijks leven. Ik gun het je dat jij je weer blij(er) gaat voelen. Bewust keuzes gaat maken die goed zijn voor jou. Jezelf beter leert kennen en vooral meer inzicht krijgt in jouw unieke talenten en kwaliteiten. En geloof me, die heb je! De coachingsessies zijn verhelderend, geven een boost van positieve energie en zetten aan tot actie.

Tarieven

Een intakegesprek van 30 minuten is gratis. Het doel van een intakegesprek is om elkaar beter te leren kennen en we zullen dieper ingaan op jouw hulpvraag. We formuleren GROW doelen en deze zullen het uitgangspunt vormen van het coachingstraject.

Een vervolgsessie van een uur is 60 euro. De coachingsessies* zorgen ervoor dat je steeds meer inzicht krijgt in jezelf (eigen gedachten, gevoel en gedrag) en je zult merken dat de technieken waarmee we oefenen effect hebben! Je voelt je blijer, hebt meer zelfvertrouwen en je krijgt er plezier in om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

*Afhankelijk van jouw hulpvraag bepalen we samen hoeveel sessies er nodig zullen zijn.

IK WIL DIT!