Voor wie?

Wil jij je weer blij en zelfverzekerd voelen?

Je droomdoelen bereiken?

Lifecoaching

LailaLacht is een coachingspraktijk voor jongvolwassenen. Specifiek opgericht om jonge gelukszoekers in de leeftijd van 18-35 jaar te begeleiden bij thema’s waar zij (of misschien jijzelf wel) in het dagelijks leven tegenaan lopen. Denk hierbij aan: onzekerheid – overmatige piekeren – faalangst – negatieve gedachten – stress – burnout – hoge eisen stellen aan jezelf – twijfel – omgaan met emoties. Daarnaast kan ik je helpen om helder te krijgen wat je passies en talenten zijn. Misschien zijn ze nu nog wat verborgen, maar samen kunnen we ze naar de voorgrond halen.

Instagram = Life?

Het zou ook zomaar kunnen zijn dat jouw leven momenteel in het teken staat van instagram/social media en dat het gevoel dat jij over jezelf hebt, afhangt van het aantal likes of comments dat je krijgt. Je ziet continue allemaal perfecte levens voorbij flitsen en daardoor kun je misschien het idee hebben dat je helemaal niet zo goed/mooi/succesvol bent als al die andere instagrammers of vloggers. Het maakt je onzeker en je baalt daarvan. Mocht je hier last van hebben dan geef ik je graag de tools om hiermee om te gaan.

Je kunt hier meer lezen over de GROW coachingsmethode; speciaal voor jongeren die graag hun zelfvertrouwen willen vergroten en méér geluk en passie willen voelen.

JA, GRAAG!